Er is altijd een oplossing! 
          

Alle mediation diensten voor scheidingen, worden uitgevoerd door Janneke Keijzers van Link Juristen en Mediators.

Iedere scheiding is weer een unieke situatie. En er komt heel veel op je af. Met onze Register Mediator Janneke Keijzers en haar kantoor Link Juristen en Mediators, hebben we alles van A tot Z in huis voor jullie scheiding en jullie te begeleiden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Alimentatie

Alimentatie

De alimentatie goed geregeld! Als je gaat scheiden stopt je huwelijk, maar niet de verplichting om (financieel) voor elkaar en voor eventuele kinderen te zorgen. Dit noemen we de alimentatie en die bestaat weer uit Kinderalimentatie en Partneralimentatie. De hoogte en duur van de alimentatie is in iedere situatie anders en afhankelijk van omstandigheden. Onze LINK juristen zijn deskundig en ervaren op het gebied van scheidingsbemiddeling en specialist in het opstellen van alimentatieberekeningen. Wij kunnen jullie uitstekend helpen met het inzichtelijk maken van de alimentatie.

Hulp nodig? Een berekening laten maken? Neem contact op met Janneke Keijzers via ons contactformulier!

Ouderschapsplan

Ouderschapsplan

Het LINK ouderschapsplan De basis van het gezinsleven na de scheiding! Het ouderschapsplan vormt voor kinderen de basis voor hun leven na de scheiding. Er verandert immers veel in het gezin wanneer jullie gaan scheiden en voor kinderen is de impact meestal erg groot. Zij hebben een stabiel thuis nodig en juist dat verandert bij een scheiding. Het is belangrijk dat er (samen met de kinderen) afspraken worden vastgelegd over het gezinsleven ná de scheiding zodat ze weten waar ze aan toe zijn na de scheiding, dat biedt ze stabiliteit. Janneke kan jullie uitstekend helpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Zij is deskundig en ervaren op het gebied van het Personen- en familierecht en weten exact welke voorwaarden de wet stelt aan een ouderschapsplan.

Hulp nodig? Wilt u een goed en bewezen ouderschapsplan laten opstellen met Janneke? Neem contact met haar op via ons contactformulier!

Echtscheidingsconvenant

Echtscheidingsconvenant

Een goed echtscheidingsconvenant! De juridische basis op orde Het echtscheidingsconvenant vormt de basis van jullie toekomst apart van elkaar. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud ervan. Laat je daarbij goed adviseren en begeleiden. Als je nu nauwkeurig te werk gaat, kun je later veel problemen voorkomen. Janneke Keijzers is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht en mediation. Ze kan jullie uitstekend helpen om de juridische basis van jullie scheiding goed te regelen. Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleid zij jullie naar passende en duurzame oplossingen.

Hulp nodig? Onze hulp nodig bij het echtscheidingsconvenant? Neem contact op met Janneke Keijzers.

Pensioen & Scheiden

Pensioen & Scheiden

Pensioenverdeling volgens de ‘Wet verevening pensioenrechten bij scheiding’ (WVPS) komt het tijdens het huwelijk opgebouwde pensioen voor verevening in aanmerking. Dus als je gaat scheiden dien je een regeling moeten treffen ten aanzien van het opgebouwde ouderdomspensioen. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Hulp nodig? Neem contact op met Janneke Keijzers voor hulp bij de pensioenverdeling!


Onze mediator JannekeE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn