Er is altijd een oplossing! 
          


Een persoonlijke aanpak

Bij een scheiding komen een hoop andere zaken kijken dan alleen het echtscheidingsconvenant. Denk aan de alimentatieberekening, het ouderschapsplan, de zorgregeling voor de kinderen. Maar ook de woning en inboedel?

Alle scheiding mediations die wij verzorgen bij De Smaele Mediation, worden gedaan door onze expert en Register Mediator Janneke Keijzers. Janneke is als mediator en jurist gespecialiseerd in scheidingen. Met haar combinatie van kennis en ervaring op het gebied van scheiden met kinderen is zij dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling! Janneke is tevens de drijvende kracht van het succesvolle mediationbedrijf LINK Juristen & Mediators


Onze Mediator

Janneke Keijzers

Janneke Keijzers

Scheidingsmediator & Jurist Janneke Keijzers is als gespecialiseerd scheidingsmediator de drijvende kracht achter LINK. Iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en in verbinding staat met de mensen om haar heen. Een prater met een groot empathisch vermogen en iemand die een ander en haar omgeving vaak feilloos aanvoelt. Eerlijk, oprecht en betrouwbaar is, maar dit ook van anderen verwacht. Iemand die het beste vaart in een harmonische situatie en allergisch is voor machtsverhoudingen, verborgen agenda’s en diplomatieke spelletjes. Met haar combinatie van kennis, kunde en ervaring op het gebied van scheiden met kinderen is zij dé specialist op het gebied van scheidingsbemiddeling! Zij is ingeschreven in het MfN-register en geaccrediteerd als familiemediator en als gerechtelijk deskundige geregistreerd in het LRGD.

Onze scheidingsdiensten


Onze mediator Janneke
Netwerk van professionals in Zoetermeer

Naast alle scheidingsonderdelen, komen er ook zaken naar voren waar je wellicht nog niet gelijk aan denkt. Zoals de makelaar, fiscaal advies, belastingaangiftes etc. Wij werken al jarenlang naar alle tevredenheid met diverse gerenommeerde partijen uit Zoetermeer die ook garant staan voor dezelfde persoonlijke aanpak en service die wij leveren. Dit zijn pensioen en hypotheekspecialisten, makelaars, fiscaal advies en belastingaangiftes. 


 E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn