Er is altijd een oplossing! 
          

Partners

Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en de beste expertise voor uw probleem! Dat is wat wij onze klanten van De Smaele Mediation willen bieden. Daarom werken wij geregeld samen met andere specialisten die u op andere disciplines kunnen ontzorgen.


Randstad-MTC

Met recht is Randstad-MTC onze premium partner voor arbeidszaken. Als mediators zijn wij aangesloten bij deze professionele organisatie. Hierdoor bundelen we expertises en dienstverlening. We bieden onze klanten hiermee diverse Register Mediators, bedrijfstrainingen en coaching aan op het gebied van conflicten.


LINK Juristen & Mediators

Dit verfrissende, laagdrempelige en moderne mediatorsbureau uit Noord-Brabant (Oss en omstreken) is gespecialiseerd in diverse juridische disciplines. Onder de regie van Janneke Keizers bundelt dit bureau uit Oss haar juridische expertise en dienstverlening samen voor bedrijven, particulieren en overheid. Haar expertises zijn mediation, familiemediation, personen- en familierecht en omgevingsrecht. 


Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

Het makelaarsechtpaar Ruud en Lisette Verlaan runnen dit gerenommeerde en bekende kantoor al ruim 13 jaar in Zoetermeer. Vanwege hun ongekende persoonlijke aandacht en hechte team weten zij heel goed om te gaan met woningverkoop, zelfs als de thuissituatie niet zo makkelijk is. Wij hebben voorbeelden meegemaaktge waarbij het gezamenlijke huis moest worden verkocht maar vanuit die situatie ook weer 2 nieuwe huizen werden aangekocht. Of een oriëntatie op de financiële hypotheekmogelijkheden en verzekeringen. Kortom een makelaarsechtpaar om aan te bevelen in Zoetermeer.

Ruud verteld over de samenwerking: 'De woningmarkt is een dynamische markt. Onze taak is het zorgen voor de beste koper voor een woning. Of de beste woning voor een koper. Helaas gaat het niet altijd zonder slag of stoot. Daarom is het fijn om te weten dat wij, mocht het aan de orde zijn, bij De Smaele Mediation terecht kunnen. Een deskundig mediator met dito capaciteiten helpt ons mogelijke problemen vakkundig en snel op te lossen. Ook cliënten die in een lastige (thuis)situatie zitten, verwijzen wij desgewenst door. Ons motto is niet voor niets " Verlaan Makelaardij gaat tot het uiterste". Dat doen we letterlijk en figuurlijk, op alle vlakken van onze dienstverlening.'


Disclaimer: aan de inhoud van de website kunnen geen rechten kunnen worden ontleend.  


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn