Er is altijd een oplossing! 
          


Janneke Keijzers; MfN Scheidingsmediator & Jurist

Janneke is zowel mediator als jurist en gespecialiseerd op het vlak van scheidingen. Janneke heeft haar specialisatie familiemediation succesvol afgerond en is MfN Registermediator. Ze is iemand die vanuit oprechte betrokkenheid graag contact maakt en in verbinding raakt met mensen. Met ruim 15 jaar ervaring op zak binnen de juridische wereld in zowel het bedrijfsleven alsmede de overheid weet Janneke van de hoed en de rand.


 “Ik ben ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen zit die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar is.”


Janneke is ervan overtuigd dat in ieder conflict een passende oplossing verscholen zit en dat je die niet gaat vinden in een gevecht met advocaten bij de rechter. 


Waarom ik doe wat ik doe

Als student aan de Universiteit van Tilburg ging mijn interesse al uit naar het Personen- en familierecht en ben daarom ook in die richting afgestudeerd. Door de marktomstandigheden destijds ben ik mijn carrière echter niet gestart in die richting maar begonnen als ambtenaar bij een gemeentelijke organisatie op afdeling grondzaken. Daarna ben ik ruim twaalf jaar als jurist in het Omgevingsrecht aan de slag geweest in het bedrijfsleven. Deze periode heeft mij enorm veel inzichten opgeleverd. Ik heb ervaren hoe belangrijk een juiste match is en dat je moet vertrouwen op je eigen intuïtie, kennis en ervaring. Ik heb van dichtbij meegemaakt en zelf ervaren hoe veranderende situaties tot conflicten kunnen lijden en dat die conflicten vaak gepaard gaan met onnodige strijd en beschadiging. Met deze ervaringen op zak ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen in conflictbemiddeling en heb ik met succes de opleiding tot mediator en de specialisatieopleiding tot familiemediator afgerond.  


Wat u van mij kunt verwachten

Ik ben een prater, een echt gevoelsmens met een groot empathisch vermogen.  Ik voel  een ander en mijn omgeving vaak feilloos aan en ben zeer gericht op een ander en op een goede en ontspannen sfeer. Ik ben eerlijk, oprecht en betrouwbaar en verwacht dit ook van anderen. Iemand die het beste vaart in een harmonische situatie en allergisch is voor machtsverhoudingen, verborgen agenda’s en diplomatieke spelletjes. Mensen verbinden en helpen met het oplossen van hun (juridische) conflict is wat ik het liefste doe; samen die passende oplossing vinden zodat we niet meer in eindeloze rechterlijke procedures verstrengeld raken.  Janneke Keijzers is de specialist van De Smaele Mediation op het vlak van scheidingen en familiezaken in de regio Zuid- Holland. Naast ons partnership in de regio Zuid Holland heeft zij een eigen mediation en juridisch adviesbureau in Gemeente Oss. Haar frisse en eigentijds kantoor genaamd LINK Juristen en Mediations is inmiddels uitgegroeid tot een waardevol mediation en adviesbureau in Regio Midden Brabant op een unieke locatie in Oss!  


Onze scheidingsdiensten


 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn