Er is altijd een oplossing! 
          
Brian de Smaele; MfN arbeidsmediator 

Brian de Smaele is sinds begin 2021 MfN Registermediator met specialisatie arbeidsmediation.

Met ruim 19 jaar ervaring is hij specialist op het gebied van onderhandelingen, conflict- en contractmanagement. Hij heeft in veel verschillende bedrijfskeukens gekeken en te maken gehad met diverse soorten arbeidsconflicten. Zoals conflicten bij veranderprocessen, reorganisaties en een faillissement – doorstart situatie.  Communicatie, luisteren en proces- en verwachtingsmanagement zijn voor hem de sleutelbegrippen in mediations.


"Er is altijd een oplossing!"

Vanuit bovenstaand motto ben ik overtuigd dat vastgelopen conflicten kunnen worden opgelost door communicatie en neutrale gespreks- en onderhandelingsbegeleiding.


Waarom ik doe wat ik doe

Na mijn studieperiode in Amsterdam ben ik in het bedrijfsleven gestart aan de zakelijke en commerciële kant. Ooit begonnen in de commercie en opgeklommen tot commercieel verantwoordelijke voor diverse landen. Ik heb het voorrecht gehad om ervaring op te doen bij zowel familiebedrijven als een beursgenoteerde organisatie en heb hierdoor een breed scala aan bedrijfsculturen en organisatiestructuren leren kennen. Gedurende mijn loopbaan heb ik de wo/masteropleiding NIMA C afgerond en aanvullend communicatie- en onderhandelingscursussen gevolgd. 


Na ruim 15 jaar internationale ervaring in het bedrijfsleven, heb ik vier jaar geleden een bewuste switch gemaakt naar de publieke sector. In mijn dagelijkse werkzaamheden voor de overheid acteer ik als bemiddelaar en onderhandelaar tussen gemeentelijke overheid, bedrijfsleven en contractpartners. In dit speelveld heb ik veelal te maken met  organisatievraagstukken, aanbestedingen en major contractonderhandelingen. Veelal betreffen dit management werkzaamheden binnen een brede scope aan verschillende belangen en actoren op strategisch niveau.


Wat u van mij kunt verwachten

Inmiddels drie jaar geleden besloot ik om de volledige jaar-leergang Mediation te gaan volgen, mezelf te gaan specialiseren en aansluitend de MFN-registratie te gaan behalen.  Als mediator kan ik al mijn ervaringen en expertises inzetten om cliënten te helpen in hun vastgelopen situatie. Juist met de combinatie van mijn ervaring, kennis en kunde kan ik  neutraal en onpartijdig helpen in de zoektocht naar hun eigen oplossingen. De ambitie om het vak van registermediator uit te oefenen komt voor uit zowel de zakelijke, maar zeker ook persoonlijke ervaringen. Zelf heb ik kunnen ervaren hoe mediation bijdraagt aan een goed verloop van het scheiden van ieders wegen. Hierdoor raakte ik geïnspireerd door en overtuigd van mediation en het motto: Er is altijd een oplossing!


Mediations

Als Register Mediator heb ik ervoor gekozen om onafhankelijk te zijn als kantoor en te werken vanuit specialisme.

Vandaar dat ik als Register Mediator als vaste arbeidsmediator ben aangesloten bij het onafhankelijke en gerenommeerde kantoor RANDSTAD-MTC. Als Registermediator voel ik me thuis in het concept en de professionaliteit van RANDSTAD-MTC. Op het vlak van scheidingen worden alle mediations voor onze cliënten verzorgd door mijn collega Janneke Keijzers. Vanuit haar enorme expertise en professionaliteit op dit vlak kunnen wij onze cliënten perfect bedienen.


Interesse in een vrijblijvende kennismaking?

 Terug naar startpagina


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn