Er is altijd een oplossing! 
          


Op zoek naar professionele hulp bij een conflict op de werkvloer? Gaan jullie uit elkaar? De Smaele Mediaton uit Zoetermeer kan u verder helpen.

Onze mediation diensten

Ons bureau is gespecialiseerd in Arbeidsmediation en Scheidingen. 

Bij De Smaele Mediation bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar hulp bij gedoe op het werk of jullie zijn voornemens te gaan scheiden. Wij zijn er voor werkgevers en werknemers, voor particulieren maar ook voor bijvoorbeeld MKB & (semi) overheidsorganisaties. 

Wij zijn een volledig onafhankelijk en laagdrempelig mediation bureau uit Zoetermeer. Als bureau hebben wij ervoor gekozen uitsluitend te werken met MfN Register Mediators. Hiermee bent u gewaarborgd van Erkende Mediators met de juiste expertises en kunde. Persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en kwaliteit, dat is waar onze mediators voor staan.

Onze specialisten

Ons team bestaat uit verschillende mediators met ieder zijn specialiteit. Iedere situatie is tenslotte uniek. Daarom staat maatwerk centraal in onze aanpak. Wij verzorgen eventueel ook mediations met twee mediators (Co-Mediation). Dit komt regelmatig voor bij grotere groepen zoals bij teamconflicten of familieconflicten. Alles is bij ons zeker bespreekbaar. Ontzorgen van A tot Z; Dat is waar wij voor staan!

Ons kantoor

Wij hebben meerdere kantoorlocaties in Zoetermeer en de regio Den Haag waar wij onze klanten in alle rust kunnen ontvangen. Maar we kunnen ook mediations verzorgen op een locatie naar wens, buiten kantoortijden, online of zelfs in het weekend. Niets is ons te gek, zolang jullie je er beide maar prettig en veilig bij voelen!

Kortom: we bespreken eerst de situatie en maken daarop een passend vervolg.

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer, maar werken in regio Den Haag.  We verzorgen mediations in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam,  Pijnacker, Nootdorp, Gouda en Berkel en Rodenrijs. Inmiddels strekken we uit tot Midden Brabant en Utrecht.

Contact

Wilt u weten wat wij voor jullie of uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend, kosteloos oriënterend gesprek. Dat kan via het contactformulier of simpelweg door ons te bellen/mailen!De Smaele Mediation

info@desmaelemediation.nl

Tel: 06-41502768
 

 


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn