Er is altijd een oplossing! 
          


Wat is mediation?

Met mediation proberen twee of meerdere betrokkenen partijen met behulp van een onafhankelijke en neutrale mediator tot een oplossing te komen voor hun geschil.

Essentieel bij mediation is dat alles gebeurt in strikte vertrouwelijkheid, vrijwilligheid en inspanning. Onze Register Mediators waarborgen deze zaken gedurende de gehele mediation. Komt u er met mediation niet uit, dan kunt u altijd nog een juridische procedure opstarten.


Waarom zou je kiezen voor mediation?

Mediation heeft als voordeel dat jullie conflict vaak sneller en goedkoper wordt opgelost. De kosten en tijd zijn vele malen lager dan dat een ieder zijn eigen juridisch adviseur of advocaat in de arm neemt. Daarbij blijf je ook juist met elkaar in gesprek en werk je samen toe naar een oplossing. Dat is belangrijk want vaak kom je elkaar zowel privé als in het werkveld weer tegen.


Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en dienstverlening.

Al onze mediators hebben de uitgebreide basisopleiding voltooid bij erkende en geaccrediteerde opleidingsinstituten. Aanvullend hebben zij de specialisatie doorlopen, de toelatingstraject tot het MfN-register voltooid en hebben uitgebreide werkervaringen op hun specialisaties. Daarnaast zijn en worden ze frequent getoetst door peer reviews en intervisies. En uiteraard zijn we actief lid van diverse beroepsverenigingen op het gebied van mediaton.

De Smaele Mediation is aangesloten bij het MfN-register! 


Het MfN-register is het enige erkende en onafhankelijke non-profit kwaliteitsregister voor mediators in Nederland. Erkend door de Raad voor Rechtsbijstand en de Raad voor de Rechtspraak. 


Meer informatie?

Bezoek onze downloadpagina voor informatiefolders en informatiefilms


Downloadpagina






E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn