Er is altijd een oplossing! 
          Arbeidsmediation

Een arbeidsconflict, ziekteverzuim, moeizame re-integratie, een uit de hand gelopen situatie op de werkvloer of gedoe tussen de teammanager en de medewerker?


Allemaal werksituaties die letterlijk stenen zijn op de maag van HR, maar ook van de betrokken medewerkers. Dan nog los van de bijkomende kosten van verzuim, tijdelijke vervanging, risico tot langdurige uitval en de lading negatieve energie voor andere indirect betrokkenen. Afhankelijk van de situatie nemen we de procedure met u door.


Uitgebreide mogelijkheden en maatwerk

Op het gebied van arbeidsmediation bieden wij een brede keuze aan diverse mogelijkheden. Soms zijn een paar gesprekken met ons als gespreksbegeleider voldoende, maar ook een mediation traject met re-integratie of een exitmediation kan een mogelijkheid zijn. Op basis van een intake gesprek bespreken we met jullie de situatie en de door jullie gewenste aanpak.


Team met specialisten staat voor u klaar

De Smaele Mediation is sinds begin 2020 aangesloten bij het gerenommeerde kantoor Randstad-MTC uit Den Haag. Dit kantoor is een van de grondleggers geweest van mediation in Nederland en de oprichters hebben letterlijk aan het begin gestaan van introductie van mediation in Nederland. Met een kantoorlocatie in het oude ministerie van Sociale Zaken aan de Anna van Hannoverstraat voeren hier onze arbeids- en zakelijke mediations onder de bewezen formule van Randstad-MTC.


Onze Arbeidsmediator Brian 


Met onze aansluiting bij Randstad-MTC, bieden we voor iedere organisatie een compleet A tot Z pakket voor arbeidsmediation.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn