Er is altijd een oplossing! 
          Arbeid & Zakelijke mediation


Arbeidsituaties

Een arbeidsconflict, ziekteverzuim, moeizame re-integratie, een uit de hand gelopen situatie op de werkvloer of gedoe tussen de teammanager en de medewerker?

Allemaal werksituaties die letterlijk stenen zijn op de maag van HR, maar ook van de betrokken medewerkers. Dan nog los van de bijkomende kosten van verzuim, tijdelijke vervanging, risico tot langdurige uitval en de lading negatieve energie voor andere indirect betrokkenen. Afhankelijk van de situatie nemen we de procedure met u door.

Onze mogelijkheden

Op het gebied van arbeidsmediation bieden wij een brede keuze aan diverse mogelijkheden. Soms zijn een paar gesprekken met ons als gespreksbegeleider voldoende, maar ook een geheel mediation traject met re-integratie of een exitmediation kan een mogelijkheid zijn.

Aangesloten bij Randstad-MTC

De Smaele Mediation is sinds begin 2020 aangesloten bij het gerenommeerde bureau Randstad-MTC. Dit mediatorsbureau is een van de grondleggers geweest van mediation in Nederland en bevind zich in het hart van de Randstad, Den Haag. Met een kantoorlocatie in het oude ministerie van Sociale Zaken aan de Anna van Hannoverstraat voeren wij hier onze arbeids en zakelijke mediations onder de formule van Randstad-MTC.

Randstad-MTC

Randstad-MTC is de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot de specialist op het vlak van arbeid en zakelijke mediation. De oprichters Paul Walters en Anita Regout hebben letterlijk aan het begin gestaan van introductie van mediation in Nederland.

Met onze deelname aan Randstad-MTC, bieden we iedere organisatie een bredere keuze aan professionals met een schat aan ervaring bij arbeidsconflicten. Alle arbeidsmediators bij Randstad-MTC zijn ook MfN Registermediator. De mediators zijn naast hun mediation werkzaamheden ook jurist en hebben hun diverse specialisaties.

Het team van Randstad-MTC

  • Ons team bestaat uit deskundige, ervaren en enthousiaste specialisten. Wij gaan net als onze cliënten uitdagingen niet uit de weg.
  • We werken rechtstreeks in opdracht van bedrijven en organisaties, en op doorverwijzing van bedrijfsartsen, arbodiensten en HR-professionals.
  • We voelen ons thuis op het raakvlak van mens en organisatie. Daar ligt onze ervaring en onze kracht.
  • Met onze moderne en zakelijke werkwijze beogen wij langdurige samenwerking met onze klanten.
  • Snel en helder. Ons netwerk garandeert directe beschikbaarheid voor u als opdrachtgever en duidelijkheid over procedures en voorwaarden.
  • Al onze gekwalificeerde mediators zijn gecertificeerd als MfN Registermediator.
  • Onze expert trainers hebben allen meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen en workshops.
  • Onze executive coaches zijn ADR Certified Coach of anders gekwalificeerd.
  • Concreet, in duidelijke taal en altijd met het oog op uw belangen ondersteunen wij u waar u ons nodig heeft


Bezoek Randstad-MTCDownload Folder Randstad-MTC
Folder Arbeidsconflict
Arbeidsconflict oplossen met mediation - Digitale folder RANDSTAD-MTC.pdf (825.61KB)
Download Folder Randstad-MTC
Folder Arbeidsconflict
Arbeidsconflict oplossen met mediation - Digitale folder RANDSTAD-MTC.pdf (825.61KB)
 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn